Yvette van Boven; Home Made

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 37,00 37.00
quantity stuk(s)

Beschrijving

Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe verwerkt u de eigengemaakte kaas, gerookte worst, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten?

Yvette van Boven legt alles aan u met stap-voor-stapfoto's. zo leert u allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen inspirerende recepten die tot experimenteren noden. Dit boek begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Van de middag - thee maken, taart bakken - naar het aperitief: zelf drank maken, de hapjes voor erbij. En van de avond - het diner, de kaas, het dessert - door naar de nacht: mosterd, ketchup en mayonaise maken voor wie laat is doorgegaan. Zelfs de hond wordt niet vergeten! Achter in het boek staan menu's waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.

Yvette van Boven is geboren en getogen in Ierland en woont tegenwoordig afwisselend in Amsterdam en Parijs. Behalve van haar boeken is Yvette ook bekend van haar tv-programma 'Koken met Van Boven', haar wekelijkse rubrieken in Libelle en Volkskrant Magazine en haar vaste bijdrage aan maandblad delicious. Ze illustreert haar boeken zelf; haar man Oof maakt de foto's. Yvettes werk is vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Yvette van Boven werd geboren in een klein dorpje ten zuiden van Dublin, aan de voet van de Wicklow Mountains. Behalve van haar boeken is Yvette ook bekend van haar tv-programma 'Koken met Van Boven' bij de VPRO, haar wekelijkse rubrieken in Libelle en Volkskrant Magazine en haar vaste bijdrage aan maandblad delicious. Ze illustreert haar boeken zelf; haar man Oof maakt de foto's. Yvettes werk is vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) schreef talloze, succesvolle kookboeken – zoals Home made, Home sweet home en Uit de oven van Van Bo¬ven – die vertaald zijn naar het
Engels, Frans, Spaans en Duits. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van het tv-programma Koken met Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en haar smakelijke bijdrage aan delicious.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein