Pam Jenoff; Het verzetsmeisje

9789401619066.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 21,99 21.99
quantity stuk(s)

Beschrijving

De historische roman Het verzetsmeisje van bestsellerauteur Pam Jenoff, bekend van o.a. Het weeskind en Het meisje met de blauwe ster, begint in 1942. Hannah Martel kan na de moord op haar man ternauwernood uit nazi-Duitsland ontsnappen. Een schip naar de VS lijkt haar redding, maar ze mag niet meer aan boord. Hannah vreest voor haar leven en snakt ernaar bezet Europa te ontvluchten. Haar enige optie? Haar nichtje Lily, die in Brussel woont.

In Brussel raakt Hannah al snel betrokken bij een geheim verzets- netwerk, dat zich de Saffierlijn noemt en geleid wordt door de mysterieuze Micheline, en haar even raadselachtige broer Matteo. Maar dan maakt Hannah een cruciale fout... en wordt ze voor een bijna onmogelijke keuze gesteld. Zet ze haar eigen leven op het spel om haar geliefden te redden? En hoever kan ze daarin gaan?

'Een hartverscheurend verhaal over de beslissingen die vrouwen moeten maken als hun loyaliteit op de proef wordt gesteld.' ‒ Sarah Penner, New York Times-bestsellerauteur

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein