Derwent - Line and Wash Paint Pan Set

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 42,99 42.99
quantity stuk(s)

Beschrijving

Deze compacte, samengestelde collectie bevat veelzijdige grijstinten en zwarttinten, samen met sterk gepigmenteerde kleuren, waaronder zes van Derwent's meest geliefde Inktense-kleuren.

 Deze verven kunnen worden opgelost voor subtiele wasbeurten of in tegenstelling tot traditionele aquarel, kunnen wasbeurten van levendige Inktense-verf worden aangebracht zonder eerder gedroogde lagen op te lossen. 

Vier Graphitint-kleuren zorgen voor gedempte tinten en de set wordt gecompleteerd met twee neutrale lichtere tinten. 

De zwarte Line Maker-pennen met de beste kwaliteit Japanse penpunten van 0,3 mm en 0,8 mm zijn perfect voor veelzijdig lijnwerk. 

Deze set in zakformaat bevat twee Line Makers, 12 halve napjes, mengdeksel en een spons om de waterborstel mee schoon te maken en is ideaal voor urban sketching en on location art.

  • Inktense - zorgt voor een intense inktachtige kleur, die na het drogen vast blijft.
  • Graphitint - unieke mix van grafiet met kleur voor dramatisch tonaal werk
  • Pastel - gepigmenteerde verf in zachte en speelse pasteltinten
  • Lijnmakers met een permanente formule - inkt droogt snel en zal niet bewegen als ze eenmaal droog zijn. Ideaal om detail toe te voegen aan aquarelwerk
  • Draagbaar - Ideaal voor op reis en buitenshuis met alles wat je nodig hebt om onderweg te schilderen
  • Set bevat 12 halve napjes, mengdeksel en een spons om de waterborstel mee schoon te maken en is ideaal voor urban sketching en on location art.
  • Kleurenpalet: Sun Yellow, Mango, Poppy Red, Autumn Red, Port, Bright Blue, Paynes Grey, Ocean Blue, Meadow, Artichoke, Natural Brown, Storm Grey
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein